top of page
Search
  • George Stan

10 trabucuri extraordinare sub 45 de lei care trebuiesc incercate de fiecare pasionat!



Intr-o lume in care informatia e la putere, in care fiecare firma incearca sa isi vanda produsul oricat de bun sau mai putin bun ar fi manipuland prin ambalaje sau reclame decizia clientului, putem gasi niste produse, in cazul de fata niste trabucuri care sunt subevaluate.

Sunt asa de multe produse extraordinare incat e dificil sa facem un top sau o selectie, dar "long story short" avem o selectie de trabucuri mai putin cunoscute dar care au o valoare extraordinara.


  1. Paradiso QUINTESSENCE - Nicaragua - 26 lei



José “Pepin” Garcia este cel care a creat acest spectaculos trabuc.Acesta a iesit cel mai bun trabuc din lume in Cigar Journal in 2016. Acesta apartine de My Father Cigar Company , wrapperul este din Ecuador dar liantul si continutul sunt din Nicaragua. In 2018 si 2019 a reiesit in top 25 cu punctaje de 92pct in Cigar Aficionado.

Arome -lemn vechi, turta dulce

Flux de aer- usor

Constructie - foarte buna



2. Aj Fernandez New World Toro- Nicaragua - 36 lei


Numele aduce un omagiu lui Christopher Columbus si a expeditiei lui din anul 1492 prin care a descopertit tutunul. Un wrapper din Nicaragua, un binder sau liant din Jalapa Valley si umplutura care e un blend intre Ometepe, Condega si Estelí creaza un trabuc spectaculos care a obtinut un scor maxim de 93 cu modelul New World Puro Especial Toro in Cigar Aficionado.



Arome - cafea arsa, ciocolata neagra,stejar

Flux de aer- mediu

Constructie - foarte buna




3. BrickHouse Mighty Mighty Double Connecticut -Nicaragua- 22 lei



Brick House Double Corona care a primit 93pct si a intrat in top 25 si in Cigar Journal cat si in topul Cigar Aficionado.

Julius Caeser Newman, proprietarul Brick House, a creat prima fabrica in Cleveland, Ohio. In prezent, Brick House este creat si in Nicaragua, de unde au si tot continutul.




Arome -lemn vechi, cereale, caramel

Flux de aer- usor

Constructie - foarte buna


4.Oliva Serie G Robusto Nicaragua 34 lei



Ca parte din reproiectarea tuturor brandurilor companiei, trabucul a fost clasificat original ca Oliva Grand Cameroon, insa este cunoscut si ca Oliva Serie G Cameroon. Un amestec deosebit, cu seminte cubaneze, tutun din Nicaragua, imbinate cu invelis Cameroon. Acest robusto cu forma patrata, cu dimensiunea de 4 1/2 cu 50 este elegant si dulce, cu un echilibru placut .


Arome -lemn vechi, fructe uscate, cafea

Flux de aer- usor

Constructie - foarte buna


5. Joya de Nicaragua Black Robusto Nicaragua - 28 lei



Joya de Nicaragua este cea mai veche fabrica de trabucuri din Nicaragua. În tot acest timp, Joya de Nicaragua nu a facut niciodata un trabuc cu un ambalaj mexican înainte de Joya Black. Desi chintesenta de trabuc nicaraguan, compania a cautat un aspect modern.



Arome - piele, piper negru,lemn vechi

Flux de aer- mediu

Constructie - buna



6.CAO Brazilia GOL - Honduras - 21 lei



Un învelis brazilian uleios acoperă umplutura acestui trabuc premium din Nicaragua pentru a va oferi dulceata si un miros minunat. Aceasta ramâne una dintre cele mai bune serii de trabucuri CAO.





Arome - pamant, fructe uscate, caramel

Flux de aer- usor

Constructie - foarte buna



7. ASHTON VIRGIN SUN GROWN TORPEDO No1 - Republica Dominicana- 42 lei


Ashton VSG ia în mod constant unele dintre cele mai mari scoruri în revista Cigar Aficionado si in Cigar Insider. Este considerat cel mai bun trabuc din lume cu un wrapper Ecuadoran Sumatra.Este realizat de Carlos Fuente Jr. si foloseste continut din Republica Dominicana.





Arome - cafea arsa, paine prajita, lemn ars

Flux de aer- mediu

Constructie - foarte buna


8. CAMACHO COROJO ROBUSTO - Honduras 44 lei



Unul dintre cele mai autentice trabucuri Corojo din lume, Camacho Corojo ofera o experienta bogata si corpolenta din momentul în care îl aprindeti pâna la ultima extragere.

Cultivat din seminte corojo autentice direct din Valea Jamastran din Honduras Cultivat în climat care aminteste de renumita regiune Vuelta Abajo din Cuba, Corojo este, de asemenea, îmbracat într-un ambalaj honduran de înalta calitate. Acesta este considerat cel mai bun trabuc din Honduras.

Arome - piper, ciocolata, cafea, lemn ars

Flux de aer- usor

Constructie - foarte buna


9. QUINTERO FAVORITOS - Cuba - 23 lei


Favoritos se face cu tutun cultivat din zonele Vuelta Abajo si Semi Vuelta din regiunea de crestere Pinar del Río din Cuba.

Quintero este unul dintre putinele branduri cubaneze care nu a fost creat în Havana. Mai degraba, a început în Cienfuegos, un oras de pe coasta de sud a Cubei cunoscut sub numele de "Perla de Sud."



Arome - lemn vechi, cacao

Flux de aer- usor

Constructie - foarte buna


10. Eiroa The First 20 Years - Honduras - 45 lei



Eiroa Primii 20 de ani este un trabuc pentru a onora cele doua decenii ale lui Christian Eiroa în afacerea cu trabucuri premium. Reteta consta dintr-un amestec bine invechit de tutun honduran 100% .




Arome - biscuiti ciocolata, cafea, lemn ars

Flux de aer- usor

Constructie - foarte buna





1,026 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page